Komubook Biblio: книжки 9-ї та 10-ї черг

Публікуємо проміжний звіт щодо книжок двох останніх на сьогодні черг. Частина книжок вже відправлена, частина передана нашим друзям з PEN Ukraine, які відвозять їх у різні куточки нашої країни під час своїх регулярних волонтерських поїздок.
Картинка до блогу: Komubook Biblio: книжки 9-ї та 10-ї черг

Друзі, привіт!

Публікуємо проміжний звіт щодо книжок 9-ї та 10-ї черг. Загалом під час збору коштів на ці черги ви підтримали для бібліотек 684 примірники наших видань. Частина з них вже відправлена у бібліотеки деокупованих населених пунктів Харківської та Сумської областей, а також таким проєктам як «Міська читальня» в Івано-Франківську та «Курінь» (мобільна бібліотека Одеси). Більшість книжок ми передали нашим друзям з PEN Ukraine, які відвозять їх у бібліотеки прифронтових та деокупованих регіонів нашої країни під час своїх регулярних волонтерських поїздок.

Посилання на детальний звіт опублікуємо в цьому дописі, коли будуть відправлені всі книжки. Дякуємо вам, що допомагаєте удоступнювати якісну книжку українським читачам та читачкам. Слава Україні! Слава її героям!