Komubook Biblio: результати другої черги

Ми розпочинаємо відправку книжок, подарованих вами для українських бібліотек в рамках програми Komubook Biblio.
Картинка до блогу: Komubook Biblio: результати другої черги

АПДЕЙТ! Процес відправки книжок, подарованих учасниками Komubook українським бібліотекам, завершено! Загалом книжки отримали більше 40 бібліотек. При розподілі ми намагалися розіслати книжки в максимально різні куточки нашої країни, надаючи певний пріоритет південно-східним регіонам та прифронтовій зоні. Зокрема, через ініціативу #Подаруй_Книгу, яку очолює Василь Яцура, кілька примірників книжок було відправлено до імпровізованих бібліотек госпіталів, де лікуються поранені українські бійці (всього через цю ініціативу ми відправили 12 книжок). З детальним списком бібліотек та кількістю переданих їм примірників ви можете ознайомитися у звітному файлі

Ще раз дуже дякуємо всім, хто долучився до нашої ініціативи і подарував книжки бібліотекам!

ПОПЕРЕДНЄ:

Загалом учасники Komubook досить активно відгукнулись на наш заклик, сумарно подарувавши бібліотекам 125 книжок, що складає 7% від усіх підтриманих видань під час другої черги краудфандингу. Зокрема було подаровано:

"Чи мріють андроїди про електричних овець" – 52 примірники;

"Покоління Х" – 18 примірників;

"Філософія в будуарі" – 18 примірників;

"Ми" – 12 примірників;

"Сніданок у "Тіффпні" – 10 примірників;

"Етика. Нарис про розуміння зла" – 10 примірників;

"Голий ланч" – 5 примірників.

У співпраці з Українською бібліотечною асоціацією ми запустили збір заявок від бібліотек, які хотіли б отримати подаровані вами примірники у свої фонди, на який відгукнулося більше 130 бібліотек з різних куточків України. Наразі ми розпочинаємо процес передачі книжок бібліотекам. Оскільки нам доведеться узгоджувати це питання з кожною бібліотекою окремо (схоже централізованого способу передачі книжок в бібліотеки в нашій країні не існує, принаймні ми його поки не знайшли), то цей процес може трохи затягнутися. Однак ми докладемо зусиль, щоб впоратися з цим завданням до кінця вересня, після чого у блозі буде опублікований повний звіт про те, які книжки були відправлені в ту чи іншу бібліотеку.

Більше про опції підтримки видань, і про групу опції Biblio зокрема, можна почитати у спеціальному дописі в блозі.

Якщо ви раптом маєте досвід роботи в бібліотечній галузі і можете порадити нам, яким чином книжки можна передавати у бібліотеки більш централізованим способом, будемо вдячні за підказку. В майбутньому це зекономить нам дуже багато часу.

Наостанок звертаємо вашу увагу на те, що відправка книжок учасникам переважно завершена. Якщо ви досі не забрали свої примірники з пунктів самовивозу, просимо вас зробити це у найближчі дні. Якщо ви раптом досі не отримали підтримані вами видання поштовими службами, обов'язково зв'яжіться з нами, написавши на імейл kb@komubook.com.ua або зателефонувавши за тел. 067 352 58 77.

Дякуємо, що ви з нами! Ми дуже цінуємо вашу підтримку!