Макети видань третьої черги було відправлено в друкарню!

Очікуємо отримати наклад на початку травня 2017, найімовірніше одразу після травневих свят.
Картинка до блогу: Макети видань третьої черги було відправлено в друкарню!

Друзі, вітаємо!

Нарешті можемо повідомити, що сьогодні (13.04.17) усі 6 макетів видань третьої черги було відправлено в друкарню. Зважаючи на завантаженість друкарень перед "Книжковим Арсеналом", ми очікуємо отримати книжки на початку травня 2017, найімовірніше одразу після травневих свят. Як завжди, до цього часу ми обов'язково зв'яжемося з кожним/кожною з вас, щоб уточнити деталі доставки.

Як і під час попередньої черги, в таких містах як Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Одеса, Харків, Дніпро та Хмельницький у вас буде можливість забрати книжку/книжки самотужки. Ви зможете вибрати опцію самовивозу під час нашого дзвінка, навіть якщо на момент замовлення ви обрали інший варіант доставки, і таким чином зекономити на вартості доставки.

Звертаємо увагу, що можливість підтримки видань 3-ї черги зберігатиметься ще всього 2 дні – до 15.04.17 включно. Тож якщо ви досі не встигли це зробити, прохання поквапитись. Через місяць буде вдвічі дорожче!

Насамкінець хочемо ще раз подякувати кожному та кожній із вас за вашу підтримку. Віримо, що разом ми зможемо видати ще багато чудових книжок!

Усім гарного дня,

Ваш Komubook!