Результати першого тижня. Третя черга видань.

Сьогодні завершився перший тиждень кампанії збору коштів на 3-тю чергу видань, і за традицією ми вирішили підбити проміжні підсумки.
Картинка до блогу: Результати першого тижня. Третя черга видань.

Друзі!

Сьогодні завершився перший тиждень кампанії збору коштів на 3-тю чергу видань, і за традицією ми вирішили підбити проміжні підсумки. Загалом за ці сім днів нам вдалося зібрати 35 665 грн, що майже на 50% більше, аніж під час попередньої кампанії. Також ця сума скаладає 75% від загальної суми, яку вдалося зібрати під час першого збору. Що означає одне – нас стає більше і рухаємося ми до нашої спільної мети оперативніше. І це, звісно, не може не радувати.

Загалом симпатії учасників розділились наступним чином:

Очікувано у лідери одразу вирвалась фантастична антиутопія Філіпа Діка «Людина у високому замку», що профінансована вже на 14%.

В половину повільніше підтримують збірку оповідань Джеймса Джойса «Дублінці», яка наразі зібрала 7% необхідних дня видання коштів.

На п'яти їй з 6% підтримки наступає наш другий нон-фікшн проєкт, праця Зиґмунда Фройда «Тлумачення сновидінь».

"Ловля форелі в Америці" химерного Річарда Бротіґана поки спромоглась зібрати 5% від необхідного. Оскільки роман ну справді вже культовий, закликаємо всіх звернути на нього увагу. Тим паче вартість примірника – всього 75 грн, що сьогодні для перекладного видання не такі вже й великі гроші.

По 4% зібрали автобіографічний роман «Портрет митця замолоду» та класика контр-культурної прози, «Сповідь англійського пожирача опіуму» Томаса де Квінсі.

На останньому місці поки «Паризький сплін» Шарля Бодлера з 3% підтримки, хоча сподіваємося, що це явище тимчасове, адже твір є справжньою класикою + бонусом до нього йдуть розлогі есе Вальтера Беньяміна, і все це у неперевершеному перекладі пана Романа Осадчука.

Як і завжди просимо вас пам'ятати, що саме від вашої активної підтримки залежить те, чи ці та інші чудові книжки з'являться в українському перекладі. Тому прохання до всіх: якщо ви плануєте підтримати певні видання, не відкладайте це у неозоре майбутнє, а зробіть сьогодні або ж найближчими днями. Адже кожен ваш внесок – це ще й заохочення для нових учасників і собі приєднатися до платформи.