Стартував збір коштів на другу чергу видань!

Ми намагалися зробити нашу підбірку максимально різноманітною, щоб кожен зміг знайти собі щось до душі.
Картинка до блогу: Стартував збір коштів на другу чергу видань!

Друзі, вітаємо!

Завдяки нашим спільним зусиллям нещодавно в перекладі українською з'явилося 5 чудових книжок, які вже знайшли своїх власників. Ми хочемо ще раз подякувати усім, хто повірив у проєкт і був готовий підтримати його своєю участю. Щиро сподіваємося, що ми виправдали вашу довіру. З приємністю повідомляємо, що сьогодні стартував збір коштів на другу чергу видань!

У другій черзі на нас чекають не менш цікаві книжки

- захоплююче "Покоління Х" Дуґласа Коупленда;
- культовий фантастичний роман "Чи мріють андроїди про електричних овець?" Філіпа Діка;
- перше українське видання Маркіза де Сада "Філософія в будуарі";
- скандальний "Голий ланч" Вільяма Берроуза;
- ностальгійна повість "Сніданок у Тіффані" Трумена Капоте; 
- знаменита антиутопія "Ми" Євґєнія Замятіна;
- та наш перший non-fiction проєкт – праця одного з найвідоміших філософів сучасності Алена Бадью "Етика. Есе про розуміння зла".

Ми намагалися зробити нашу підбірку максимально різноманітною, щоб кожен зміг знайти собі щось до душі, не відтупаючи ні на крок від нашого загального правила – видавати твори першокласних письменників, репутація яких підтверджена десятиліттями та навіть століттями читацької уваги. Як і під час першої черги, ми поступово викладатимемо уривки перекладів, щоб ви могли пересвідчитись у їхній якості. Інформацію про перекладачів, вигляд обкладинки, формат, орієнтовну кількість сторінок та інші параметри книжки можна знайти на сторінці кожного видання. Збір коштів триватиме до 1 травня 2016 року.

Пам'ятайте, підтримуючи певне видання, ви одразу робите дві добрі справи: допомагаєте книжці з'явитися на світ в українському перекладі і заразом економите свої гроші, адже пізніше у книгарнях книжки коштуватимуть значно дорожче.

Вам подобається "Комубук" і ви вважаєте, що ми робимо корисну справу? Підтримайте проєкт, розповівши про нього своїм друзям та знайомим у соц. мережах або написавши про нього у себе на ресурсі (якщо ви журналіст або блогер). Адже чим більше нас, тим більше гарних книжок ми зможемо видати!

Заздалегідь дякуємо та розраховуємо на вашу підтримку! Див. всі активні видання.