ВАЖЛИВО! Усі п'ять видань першої черги краудпаблішингу будуть видані!

Друзі, маємо для вас важливу і, сподіваємось, приємну новину. Ми прийняли рішення видати усі п'ять видань першої черги, навіть якщо вони не отримають достатньої підтримки за час, що залишився.
Картинка до блогу: ВАЖЛИВО! Усі п'ять видань першої черги краудпаблішингу будуть видані!

Друзі, маємо для вас важливу і, сподіваємось, приємну новину. Ми прийняли рішення видати усі п'ять видань першої черги, навіть якщо вони не отримають достатньої підтримки за час, що залишився.

Зізнаємось, що це рішення далось нам доволі не легко. Але ми вклали в цей проєкт занадто багато власного часу, зусиль та сподівань, щоб тепер відмовитись від нього, так нічого й не зреалізувавши. Як і три з половиною тижні тому, коли ми стартували, ми віримо, що Komubook є дуже потрібним проєктом, і впевнені, що завдяки йому ми всі разом зможемо видати ще дуже багато цікавих книжок, на які роками, а інколи й десятиліттями, чекає український читач.

Ми розуміємо, що багато з вас, дивлячись на динаміку збору коштів, не зробили внесок, адже видавалось малоймовірно, що ми зможемо досягти нашої мети. Якщо ви все ще бажаєте отримати свій примірник за собівартістю, то зараз саме час зробити свій внесок. Адже, оскільки решта тиражу розповсюджуватиметься через книгарні, то кінцева вартість книжок суттєво зросте, зважаючи на націнку в 50%, а то й більше, яку зазвичай роблять торгові мережі. Нагадуємо, що мешканці Києва мають можливість зекономити на вартості доставки, забравши книжку у нас власноруч.

Оскільки ми у своїй роботі забігли дещо наперед, прагнучи якомога швидше показати реальний результат, то на даний момент переклад усіх 5 книжок завершений, і ведеться робота над їх редагуванням. Орієнтовний час виходу книжок друком – грудень 2015 - січень 2016 року. Щодо якості поліграфії, просимо орієнтуватись на сучасні видання харківської книжкової фабрики "Глобус", де свої книжки друкує Видавництво Старого Лева та багато інших провідних українських видавців (тверда палітурка, якісний книжковий папір - Pamo Super або еквівалент).

Ми дуже цінуємо вашу підтримку! Сподіваємось, що другу чергу книжок будуть готові підтримати набагато більше українських книголюбів!

З повагою,

Павло Швед