Hello world! Ми онлайн!

Ну що ж, проєкт, над яким ми наполегливо працювали останні 12 місяців, нарешті онлайн, і ми можемо з радістю сказати “Hello world”!
Картинка до блогу: Hello world! Ми онлайн!

Що ж таке “Комубук” і з чим його їдять?

Ви напевне вже прочитали, що “Комубук” – це перша в Україні платформа краудпаблішингу. Краудпаблішинг – це об’єднання наших спільних зусиль заради однієї простої, але надзвичайно важливої мети – видання хороших якісних книжок, яких нам давно не вистачає на полицях українських книгарень. Сподіваємося, що вам також.

Сьогодні, в час важких випробувань для нашої країни, хтось може засумніватися в потрібності таких видавничих ініціатив. Однак історія, і українська історія зокрема, пропонує нам багато прикладів того, як одна єдина книжка змінювала долю народів. Просто уявіть, ким були б українці сьогодні, якби у 1840-му році не вийшла друком невеличка книжечка на кілька десятків сторінок під назвою “Кобзар”?

Отже, в нашій роботі над проєктом нами рухало пристрасне культуртрегерство, але також, чого гріха таїти, нестримний егоїзм. Адже книжки, які ми плануємо видати, ми видаємо в першу чергу для себе. Саме тому ви можете бути певні, що ми завжди докладатимемо максимальних зусиль.

Вам подобається “Комубук”?

Найочевидніший спосіб допомогти проєкту – це стати його учасником і підтримати представлені видання своїми внесками. Якщо ви журналіст або блогер, розкажіть про нас вашим читачам. Разом ми зможемо видати ще більше хороших книжок. Якщо ви перекладач або книжковий дизайнер висилайте інформацію про себе зі зразками ваших перекладів/робіт на імейл: kb@komubook.com.ua. Ми обов’язково вам відповімо. Адже успіх проєкту залежать виключно від вашої готовності його підтримати.

Подяки

Користуючись нагодою, хочемо подякувати усім чудовим людям – перекладачам, дизайнерам, редакторам, веб-розробниками – які своїми зусиллями, енегрією та талантом допомогли Komubook перетворитися із мрії в реальність: Гєнику Бєлякову, Тарасу Бойку, Андрію Рєпі, Варварі Перехрест, Оксані Торчило, Наташі Работі, Ярославу Алєксєєнку, Віталію Мельнику, Євгенії Фердман, Олександру Щербакову та іншим. Ми дуже раді, що зустріли вас на своєму шляху і, принамні у цьому проєкті, пішли якийсь час однією дорогою.