ВАЖЛИВО! Збір коштів завершено! Що далі?

Збір коштів на першу чергу видань завершується сьогодні 15 листопада 2015 року, і ми переходимо до підготовки видань до друку.
Картинка до блогу: ВАЖЛИВО! Збір коштів завершено! Що далі?

Друзі!

Збір коштів на першу чергу видань завершується сьогодні 15 листопада 2015 року, і ми переходимо до підготовки видань до друку. За умовами роботи платформи, ми відводимо собі на це завдання до 90 днів. Але зважаючи на те, що ми трохи забігли у своїй роботі наперед, і наразі велика частина перекладів вже готова, то ми сподіваємося, що книжки вийдуть раніше. Орієнтовна дата виходу – грудень 2015 - січень 2016 року.

Ми дуже вдячні всім, хто повірив у нас і підтримав пропоновані видання своїми внесками. Так, ми не досягли ще поставленої мети на 100%, але той факт, що деякі видання отримали по 10-20% підтримки ми розглядаємо як суттєвий успіх. Віримо, що це тільки початок, і наступні видання будуть підтримані ще активніше.

Після виходу книжок друком ми зв'яжемося з кожним із вас, щоб уточнити деталі доставки. Звертаємо увагу, що в Києві (і потенційно в інших містах) буде можливість забрати книжки самотужки, таким чином зекономивши на вартості доставки. Деталі ми повідомимо трохи пізніше.

Також, відповідаючи на численні прохання, ми прийняли рішення залишити можливість дозамовлення книжок на період підготовки видань до друку. Відповідні зміни були внесені в Угоду користування сайтом. Звертаємо увагу, що тут йдеться про подовження терміну збору коштів, а лише про можливість дозамовити книжку, поки триває її підготовка (не довше 90 днів з моменту закінчення збору коштів). Таким чином права тих учасників, які вже зробили внески, жодним чином не постраждають. Натомість у людей, які ще не встигли підтримати певні видання, збережеться можливість це зробити.

Усі важливі новини та повідомлення, що стосуються підготовки видань до друку, ми публікуватимемо у нашому блозі на сайті та на сторінці нашої спільноти в FB. Тож слідкуйте за апдейтами.

Щиро ваш, Komubook!