Усі 7 видань другої черги будуть видані!

Хоча, на жаль, жодне з видань так і не отримало 100% підтримки учасників, ми все ж вирішили не відмовлятися від задуманого і видати усі 7 видань другої черги.
Картинка до блогу: Усі 7 видань другої черги будуть видані!

Друзі!

Здавалося, що два місяці – це так багато, але ось вони добігли до кінця. Хоча, на жаль, жодне з видань так і не отримало 100% підтримки учасників, ми все ж вирішили не відмовлятися від задуманого і видати усі 7 видань другої черги.

Підсумовуючи, можна сказати, що наші результати кращі, ніж попереднього разу, але гірші, ніж ми сподівалися. Загалом нам вдалося зібрати близько 109 000 грн, що становить 20% від необхідних коштів (попереднього разу зібрана сума становила 47 655 грн, що становило 14,5% від необхідного). Радує те, що принаймні одне видання – роман Філіпа Діка "Чи сняться андроїдам електричні вівці?" – отримало більш як 40% підтримки, і зараз потрохи наближається до 50%. Це вкотре доводить нам, що наша мрія є в принципі реальною, якщо заплановане видання є максимально актуальним для широкого кола читачів. Однак відверто розчаровує, м'яко кажучи, слабка підтримка творів Берроуза, де Сада чи й Алена Бадью. Ми розуміємо, що ці видання доволі вимогливі і потенційно цікаві не кожному читачеві, однак вперто не віримо, що вони потрібні тільки тій сотні+ людей з 45-мільйонної країни, які вже встигли їх підтримати. Втім реальність поки саме така...

Ще раз хочемо подякувати усім учасникам, які активно відгукнулись на наш заклик і підтримали запропоновані видання. Особлива подяка тим із вас, хто підтримав книжки не лише для себе, але й подарував один або й кілька примірників українським бібліотекам. Знайте, ми працюємо в першу чергу для вас і будемо робити все можливе, аби не розчарувати вашу довіру.

Наразі ми переходимо до активної підготовки книжок до друку. Орієнтовно книжки буде надруковано та розіслано учасникам у липні 2016 року. Перед відправкою ми ще додатково зв'яжемося з кожним із вас, щоб узгодити всі деталі доставки. Про всі важливі новини будемо, як завжди, повідомляти у нашому блозі на сайті та у спільноті Komubook в ФБ.

Поки триває підготовка видань до друку, ми вирішили ще на деякий час залишити можливість підтримки видань. Тож не проґавте нагоду замовити свій примірник за ціною краудфандингу, якщо ви раптом ще не встигли цього зробити. Після виходу книжок друком у книгарнях вони коштуватимуть (значно) дорожче.

З повагою,

Павло Швед