Інформація щодо підготовки книжок 9-ї черги

Війна вносить свої корективи, але книжки черги все одно буде видано. Детальніше у дописі.
Картинка до блогу: Інформація щодо підготовки книжок 9-ї черги

Друзі, привіт!

Я знаю, що ви всі вже зачекалися на книжки 9-ї черги, тому розпочну з вибачень. Мені дуже прикро, що я досі не видав і не віддав їх вам. Війна якось зовсім вибила мене з колії, тому підготовка затягнулася.

Реалістично поглянувши на свої сили і готовність книжок, я прийняв рішення розділити їх на дві частини. Більша частина книжок (12 із 14), підготовку яких ми от-от закінчимо, незабаром відправиться у друкарню і буде видана та відправлена вам до кінця року. Найімовірніше в першій половині грудня. Йдеться про ось ці 12 видань:

«В дорозі», Джек Керуак

«Звихнутий час», Філіп К. Дік

«Лийтеся сльози, сказав полісмен», Філіп К. Дік

«Речі. Людина, що спить», Жорж Перек

«Іммораліст», Андре Жід

«Місіс Делловей», Вірджинія Вулф

«Філософія в будуарі», Маркіз де Сад

«Голос і більш нічого», Младен Долар

«Річ із внутрішнього простору», Славой Жижек

«Погляд навскіс», Славой Жижек

«Розмови з інтелектуалами», Анатолій Дністровий

«Лакан. Вступ до структурного психоаналізу», Авґуст Рус

Дві книжки, що залишилися («А тепер зачекайте до минулого року» Філіпа Діка та «Індоєвропейці. Походження, мови, культури» Гаральда Гаармана») буде видано другим темпом і відправлено учасникам на початку 2023 року (орієнтовно у березні). Я розумію, що не всі з вас готові чекати і далі. Якщо ви не готові, напишіть нам, будь ласка, на імейл kb@komubook.com.ua) і ми оперативно повернемо вам кошти.

Ще раз перепрошую усіх за затримку!

З повагою,

Павло Швед

P.S. Два слова про моє волонтерство. Ми зараз збираємо гроші на потужний генератор та інші потрібні речі для наших героїв із 14-ї бригади. Якщо маєте змогу долучитись, ось номер картки: 5363 5423 0827 4464 (Швед Павло Петрович, Приватбанк). Звіти про використання коштів, зокрема і про попередній збір, є на моїй фб-сторінці. Дякую! Разом переможемо!