Даруємо 10 000 грн! Деталі акції у дописі!

Підтримайте хоча б одне видання 9-ї черги і отримайте можливість виграти наш супермегаприз!
Картинка до блогу: Даруємо 10 000 грн! Деталі акції у дописі!

Друзі, привіт!

ВАЖЛИВИЙ АПДЕЙТ! Вчора (18.01.22) завершився збір на 9-ту чергу видань, а сьогодні ми, як і обіцяли, провели розіграш нашого суперпризу — 10 000 грн! Розіграш відбувся за допомогою сервісу random.org. Фортуна усміхнулася Роксані Окунєвій із Запоріжжя! Щиро вітаємо переможницю і дякуємо всім, хто підтримав видання черги! Бо видати всі ці прекрасні книжки ми можемо тільки разом!

Можливість підтримки видань буде деактивовано 31 січня 2022 року. Книжки черги вийдуть друком орієнтовно у березні 2022 року. Див. всі видання 9-ї черги.

Видання 9-ї черги потребують вашої підтримки, адже наразі вони підтримані в середньому лише на 9,5%. А щоб підтримувати їх було ще цікавіше, ми вирішили розіграти супермегаприз 10 000 грн серед усіх учасниць та учасників, які підтримають хоча б одне видання черги! На наш погляд це безпрограшна акція. Підтримавши видання, ви гарантовано отримаєте цікаву якісно видану книжку. Якщо ж саме вам поталанить, ви ще й матимете 10 000 грн! Хіба не чудовий подарунок до Нового року?

Зверніть увагу, що кожне підтримане видання вважатиметься окремою позицією у розіграші. Тому що більше видань ви підтримаєте, то більшими будуть ваші шанси виграти супермегаприз!

Отже, що потрібно зробити, щоб взяти участь в акції:

— підтримати хоча б одне видання 9-ї черги;
— вподобати допис про акцію на наших сторінках у Facebook або Instagram;
— тегнути у коментарі до допису вашу подругу або друга, які люблять читати;
— поширити допис (в Instagram у сторіз), розповівши про акцію друзям та знайомим.

Розіграш відбудеться 22 грудня 2021 року за допомогою сервісу random.org. Про результати розіграшу ми повідомимо на сайті, а також на наших офіційних сторінках у Facebook та Instagram.

Важливо! У розіграші беруть участь лише видання 9-ї черги.

Бажаємо удачі і заздалегідь дякуємо за підтримку!

Ваш «Комубук»