Komubook Biblio: результати третьої черги

Загалом учасниками було подаровано 359 книжок, які будуть відправлені в бібліотеки України у серпні 2017 року.
Картинка до блогу: Komubook Biblio: результати третьої черги

Друзі, всім привіт!

Як і під час збору коштів на книжки 2-ої черги, у третій черзі у вас була можливість підтримати певне видання не лише для себе, але й подарувати підтримані книжки українським бібліотекам, скориставшись опціями Biblio.

Цього разу ви відгукнулись на наш заклик ще активніше, сумарно подарувавши бібліотекам 359 книжок (попереднього разу було 125 книжок, тобто майже в тричі менше). Зокрема було подаровано:

«Людина у високому замку» – 103 примірники.

«Ловля форелі в Америці» – 58 примірників.

«Портрет митця замолоду» – 57 примірників.

«Дублінці» – 69 примірників.

«Паризький сплін/Есе» – 46 примірників.

«Сповідь англійського пожирача опіуму» – 22 примірники.

«Ми» – 1 примірник.

«Етика. Есе про розуміння зла» – 2 примірники.

«Сніданок у «Тіффані» – 1 примірник.

Як ви можливо помітили, подарованих книжок трохи більше, аніж відображено у нас на сайті. Це пояснюється тим, що під час заміни праці Фройда, від якої нам, на жаль, довелось відмовитись, деякі учасники просили відправити відповідну кількість примірників інших видань 3-ї черги у бібліотеки. Тим самим пояснюється і присутність у списку кількох книжок з 2-ї черги.

Переглянути звітний файл

Окрему подяку за допомогу з надсиланням частини книжок висловлюємо проєкту «Жива сучасна бібліотека», з яким ми і надалі плануємо співпрацювати в рамках нашої програми Komubook Biblio. Ну і, безперечно, кожному, хто подарував книжки бібліотекам. Без вас таке добре діло було б взагалі неможливим.

Усім бажаємо гарного книжкового дня!