Намалюй обкладинку для Генрі Міллера!

Ми невтомно лупали сю скалу більше трьох років і нарешті можемо офіційно поділитися з вами чудовою новиною — творам Генрі Міллера українською бути!
Картинка до блогу: Намалюй обкладинку для Генрі Міллера!

Друзі,

ми невтомно лупали сю скалу більше трьох років і нарешті можемо офіційно поділитися з вами чудовою новиною — творам Генрі Міллера українською бути!

На радощах ми вирішили трохи відійти від звичної для нас схеми роботи і оголосити конкурс на створення обкладинок для творів цього визначного, надзвичайно знакового для ХХ століття і, хочеться вірити, для багатьох улюбленого письменника. До участі в конкурсі запрошуються як досвідчені книжкові ілюстратори й дизайнери, так і люди, які тільки мріють про те, щоб заявити про свій талант на всю країну. Оскільки ми віримо, що хороших дизайнерських рішень може бути безліч і всі вони так чи інакше будуть різними, особливих обмежень чи побажань щодо стилю у нас немає, хоча обкладинки вже виданих книжок можуть слугувати певним дороговказом стосовно того, який книжковий дизайн ми вважаємо вартим уваги й захоплення.

Уже цього літа ми плануємо провести краудфандингову кампанію для перших двох творів Герні Міллера — найвідомішого його роману «Тропік рака» й не менш знаменитої повісті «Тихі дні в Кліші». Самі книжки будуть видані восени 2019 року. Якщо все піде за планом, то цими двома текстами наші видавничі апетити не обмежаться. Тому певна перевага буде надана тим учасникам конкурсу, які запропонують роботи, об'єднані своєрідною «серійністю» в дизайні. Хорошим прикладом такої серійності може слугувати дизайн трилогії Міллера Sexus, Plexus та Nexus видавництва Grove Press. Втім, ця умова не є обов'язковою.

Орієнтовні розміри обкладинок:

«Тропік рака» — 130х200 мм (наш стандартний формат);

«Тихі дні в Кліші» — 120х180 мм (наш зменшений формат).

З обов'язкових елементів на обкладинці має бути розміщене наше лого (символ — на лицьовому боці та корінці, повне лого — на звороті обкладинки), а також опис та штрих-код. Завантажити лого й орієнтовні гайдлайни.

Прохання надсилати роботи до 26.05.19 включно на імейл kb@komubook.com.ua, вказавши в темі листа ваше ім'я та прізвище, а також примітку «Консурс обкладинок ім. Генрі Міллера». Усі роботи (крім відверто аматорських) будуть опубліковані на сторінках наших спільнот у Facebook та Instagram. Переможець або переможниця конкурсу будуть оголошені у понеділок 3 червня 2019 року. Винагорода складатиме 2000 грн за кожну обкладинку. Хочемо одразу застерегти, що зберігаємо за собою право не визначати переможця, якщо жодна з надісланих обкладинок не вразить наше генріміллерлюбляче серце (хоч зараз нам складно у це повірити).

Тож із нетерпінням чекатимемо на ваші роботи! Будемо вдячні за поширення інформації про конкурс серед ваших друзів-дизайнерів та ілюстраторів.

З усіх питань, пов’язаних із конкурсом, пишіть нам на зазначений вище імейл. Ми обов'язково оперативно відповідатимемо!

Любимо вас! Далі буде!