Оновлено опції підтримки видань

Дослухаючись до ваших прохань, порад та рекомендацій, ми дещо оновили опції підтримки видань. Отже, що нового?
Картинка до блогу: Оновлено опції підтримки видань

Друзі,

дослухаючись до ваших прохань, порад та рекомендацій, ми дещо оновили опції підтримки видань. Отже, що нового?

По-перше, ми забрали можливість підтримати по 3 і 4 примірники книжки, оскільки за весь час існування платформи такими опціями не скористався ще жоден учасник. Звісно, якщо ви планували підтримати саме 3 або 4 примірники певної книжки, то у вас все ще є така можливість. Для цього потрібно просто оформити два окремих замовлення (2+1 або 2+2 примірники відповідно).

По-друге, ми ввели цілу низку нових опцій, які умовно можна поділити на дві групи.

Група опцій +

Створена для тих, хто хоче і має можливість допомогти проєкту зібрати необхідну суму більш оперативно, отримавши за це, окрім самої книжки, певну символічну подяку.

1 примірник + – це ідеальна опція для тих, хто хоче допомогти проєкту назбирати необхідну суму на певне видання вдвічі швидше.
1 примірник ++  – ви отримуєте 1 примірник книжки з автографом перекладача.
1 примірник +++ – ви отримуєте 1 примірник книжки з автографом перекладача + ваше ім'я та прізвище буде опубліковане на сайті у списку благодійників (за вашої згоди).
1 примірник мега – ви отримуєте 1 примірник книжки з автографом перекладача + ваше ім'я та прізвище буде опубліковане у списку благодійників на сайті та у книжці (за вашої згоди).

Група опцій biblio

Дає вам можливість подарувати певну кількість примірників книжки українським бібліотекам. Якщо певна книжка не цікавить вас особисто, але ви вважаєте, що це важливе видання, яке повинно бути доступним іншим читачам, скористайтесь однією з опцій biblio, і після виходу книжки друком ми від вашого імені подаруємо відповідну кількість примірників українським бібліотекам.

1 примірник biblio – після виходу книжки друком ми подаруємо 1 примірник бібліотекам від вашого імені.
1 примірник biblio + – один примірник буде надіслано вам, інший подаровано бібліотекам від вашого імені.
5 примірників biblio – після виходу книжки друком ми подаруємо 5 примірників бібліотекам від вашого імені.
10 примірників biblio – після виходу книжки друком ми подаруємо 10 примірників бібліотекам від вашого імені.

Сподіваємося, що нові більш гнучкі опції допоможуть кожному знайти той формат підтримки видань, який підходить саме вам. І в результаті ми всі разом зможемо назбирати необхідні для видань кошти значно швидше.