Першу серію книжок було відправлено в друкарню!

Останні півтора місяці ми наполегливо трудились і от нарешті можемо повідомити вам чудову новину - вчора пізно ввечері усі п'ять книжок першої серії було відправлено в друкарню.
Картинка до блогу: Першу серію книжок було відправлено в друкарню!

Друзі,

останні півтора місяці ми наполегливо трудились і от нарешті можемо повідомити вам чудову новину - вчора пізно ввечері усі п'ять книжок першої серії було відправлено в друкарню.

Зважаючи на святковий сезон, друк триватиме приблизно місяць, отже надруковані книжки ми отримаємо орієнтовно 20-го січня. Десь біля цієї дати, або трохи раніше, ми зв'яжемося з кожним із вас, щоб уточнити деталі доставки. Звертаємо увагу, що для таких міст як Київ, Львів, Тернопіль та Івано-Франківськ буде можливість забрати книжку самотужки (трохи пізніше ми повідомимо, де саме), тому якщо ви не хочете витрачати додаткові гроші на доставку, то зможете вибрати цю опцію, навіть якщо при замовленні ви вказали інший спосіб доставки.

Принагідно хочемо звернутися до наших учасників з інших великих міст. Якщо ви працюєте в чи є влаником книгарні або літературного кафе чи схожого закладу і маєте бажання допомогти нам з організацією самовивозу наших книжок для учасників у вашому місті, напишіть нам: kb@komubook.com.ua. Разом ми зможемо зробити кінцеву вартість книжок меншою для всіх учасників. Особливо це актуально для таких міст як Одеса, Харків та Дніпропетровськ. Будемо дуже вдячні.

Усім щасливого Нового Року та світлого Різдва!