Розпочався збір коштів на 8-му чергу видань!

У новій черзі на вашу підтримку чекають по два романи Філіпа К. Діка та Джека Керуака, знамениті «Кільця Сатурна» В. Ґ. Зебальда, роман відомого хорватського письменника Мілєнко Єрґовича і фантастична повість «Варіанти» Роберта Шеклі.
Картинка до блогу: Розпочався збір коштів на 8-му чергу видань!

Друзі, вітаємо!

Сьогодні розпочався збір коштів на восьму чергу видань! На вашу підтримку чекають 7 цікавезних книжок: по два романи Філіпа К. Діка та Джека Керуака, знамениті «Кільця Сатурна» В. Ґ. Зебальда, роман відомого хорватського письменника Мілєнко Єрґовича і фантастична повість «Варіанти» Роберта Шеклі:

1. Один із найвідоміших та стилістично найхарактерніших романів Філіпа К. Діка «Три стигмати Палмера Елдрича».

2. Довгоочікуване перевидання його знаменитого роману «Затьмарення», який сам автор вважав найкращим своїм твором.

3. Несамовитий «Біґ-Сур» «короля бітників» Джека Керуака.

4. Не менш відомий його ж роман «Волоцюги дгарми».

5. Сьогодні вже культові «Кільця Сатурна» одного з найіменитіших німецькомовних письменників кінця ХХ — поч. ХХІ століття В. Ґ. Зебальда.

6. Роман одного із найвідоміших хорватських письменників сьогодення Мілєнко Єрґовича «Пси на озері».

7. Відома гротескно-фантастична повість Роберта Шеклі «Варіанти».

Див. усі книжки восьмої черги.

Самовивіз

Звертаємо вашу увагу, що самовивіз для книжок 8-ї черги діятиме у семи містах: Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Івано-Франківську, Тернополі та Луцьку. В Одесі самовивіз не діятиме, оскільки наш заклад-партнер працює в особливому режимі з огляду на карантин.

Книжки для бібліотек

Як і в попередніх чергах, ви маєте змогу подарувати книжки українським бібліотекам, скориставшись однією з опцій Biblio. Звертаємо увагу: якщо ви хочете подарувати книжки якійсь конкретній бібліотеці, то найкраще зробити це не через опцію Biblio, а підтримавши необхідну кількість книжок для себе й потім власноруч передавши їх у бібліотеку. На жаль, ми не можемо враховувати індивідуальні побажання під час надсилання книжок у бібліотеки, бо це значно ускладнює логістику всього процесу.

Ну і насамкінець...

Як і під час попередніх кампаній, ми поступово викладатимемо для ознайомлення уривки перекладів. Інформацію про перекладача, вигляд обкладинки, формат, орієнтовну кількість сторінок та інші параметри книжки можна знайти на сторінці кожного видання. Збір коштів триватиме до 15 листопада 2020 року. Орієнтовно книжки вийдуть друком у грудні 2020 — січні 2021 року.

Як завжди, дякуємо нашим перекладачам, редакторам, ілюстраторам та іншим членам команди «Комубук», які доклали чимало зусиль, щоб ми мали змогу оголосити збір коштів на 8-му чергу видань.

Розраховуємо на вашу підтримку! Бажаємо всім вдалого дня!

Див. всі активні видання.