Усі видання 9-ї черги буде видано!

Книжки буде надруковано й відправлено учасникам орієнтовно в березні — квітні 2022 року.
Картинка до блогу: Усі видання 9-ї черги буде видано!

Друзі, привіт!

Хоч хороших новин останнім часом не так багато, але ми до вас саме з такою. Усі видання 9-ї черги буде видано! Книжки буде надруковано й відправлено учасникам орієнтовно в березні — квітні 2022 року. Ми змушені трохи змістити час готовності, адже книжок цього разу справді багато. Надалі будемо намагатися робити черги трохи меншими, щоб уникнути таких ситауцій. Перед відправкою книжок ми традиційно зв’яжемося з вами для перевірки інформації про доставку.

Можливість підтримки видань буде деактивовано 12-го лютого 2022 року, тож поки ви ще встигаєте їх підтримати. Див. всі видання 9-ї черги.

Дякуємо всім, хто вже підтримав проєкти. Можемо запевнити вас, що докладаємо максимум зусиль, аби ми всі разом були задоволені фінальним результатом.

Також маємо важливу новину про книжку «Лакан. Вступ до структурного психоаналізу» Авґуста Руса. Попередньо ми планували видати цю книжку у грудні 2022 року. Однак, на жаль, підготовка видання затягнулася з технічних причин, тож воно буде видане і відправлене разом із рештою книжок 9-ї черги орієнтовно в березні — квітні. Щиро перепрошуємо за таку затримку. Якщо ви не готові зачекати, напишіть нам, будь ласка, на імейл kb@komubook.com.ua і ми оперативно повернемо вам кошти.

З повагою та любов'ю,
Ваш «Комубук»

P.S. Якщо ви вважаєте, що ми робимо важливу та корисну справу, підтримайте проєкт, ставши нашим патроном або патронесою на Patreon!