Усі видання 5-ї черги буде видано!

Як повідомлялося на початку збору коштів, видання п'ятої черги буде надруковано й відправлено учасникам у два етапи. Читати детальніше...
Картинка до блогу: Усі видання 5-ї черги буде видано!

Друзі,

наприкінці грудня 2018 року закінчився збір коштів на видання 5-ї черги. У січні ми взяли невелику паузу, щоб добре все зважити й реалістично оцінити наші ресурси. Нарешті можемо з приємністю оголосити, що всі видання 5-ї черги буде видано!

Як ми повідомляли на початку збору коштів, видання 5-ї черги буде надруковано й відправлено учасникам у два етапи. Перша частина видань буде видана орієнтовно у березні 2019 року. Другу частину будемо намагатися підготувати й надіслати вам до «Книжкового Арсеналу», однак тут ще можливі уточнення, про які будемо повідомляти окремо.

До першої частини видань увійдуть:

1. «Поклику Ктулгу» та інші історії жаху» Говарда Філіпса Лавкрафта.

2. «Покоління Х» Дуґласа Коупленда.

3. «Парідеґі» Хвана Соґьона.

4. «Етика. Есе про розуміння зла» Алена Бадью.

До другої частини — решта 4 видання 5-ї черги.

Перед відправленням книжок ми обов’язково ще зв’яжемося з кожною та кожним із вас, і ви зможете обрати, чи отримувати свої книжки одразу після виходу першої частини видань, а чи зачекати до травня, й тоді ми надішлемо вам усі підтримані видання разом.

Можливість підтримки першої частини видань буде відключено 10 лютого. Тож якщо ви раптом досі не встигли це зробити, то маєте у запасі ще зовсім трошки часу. Підтримати видання можна тут.

Наостанок хочемо ще раз подякувати всім за підтримку. Вже традиційно будемо докладати максимум зусиль, щоб ви були задоволені фінальним результатом.

Про важливі етапи підготовки видань 5-ї черги та інші новини проєкту ми повідомлятимемо на сайті та на нашій сторінці в FB.

Бажаємо всім вдалого книжкового року,

Ваш «Комубук»