Увага, акція! Скік-скок, ми на ТікТок!

Відтепер ми і на ТікТок. Знімайте відео з вашою улюбленою книжкою нашого видавництва, беріть участь в акції та вигравайте 5000 грн на книжки!
Картинка до блогу: Увага, акція! Скік-скок, ми на ТікТок!

Друзі, привіт!

У нас з’явився екаунт у ТікТок. Бо хоч ми і олди, але треба ж якось нести знання про хороші книжки до більш молодої аудиторії))

З цієї нагоди оголошуємо акцію, в рамках якої можна виграти книжки нашого видавництва, а також головний приз — 5000 гривень на будь-які книжки.

Отже, що треба зробити:

1. Підписуєтесь на нас у ТікТок (наш нік — @komubook);

2. Берете свою найулюбленішу комубуківську книжку, знімаєте коротке відео, де розповідаєте, чому саме ця книжка та за що ви любите наші видання, і надсилаєте нам на імейл: kb@komubook.com.ua.

За кожне відео, яке буде опубліковане, автор/ка отримає на вибір будь-які три наші книжки. По завершенні акції ми оберемо найвдаліше (найцікавіше / найзахопливіше / найкумедніше), на нашу думку, відео. Автор/ка цього най-най відео отримає супер-приз — 5000 гривень, які зможе використати для купівлі книжок як нашого видавництва, так і будь-якого іншого.

Відео будуть опубліковані на наших соцекаунтах в ТікТок, Інстаграмі, Фейсбуці, Твіттері, Телеграмі та Ютубі. Тож разом із відео надсилайте лінки на ваші профілі, будемо тегати вас під час публікації.

Акція триватиме з 25 серпня по 8 вересня 2024 року. Переможець акції буде визначений 9 вересня.

Поїхали?