Усі видання 4-ї черги буде видано!

1 березня закінчився збір коштів на видання 4-ї черги. З приємністю повідомляємо, що всі п’ять видань буде видано.
Картинка до блогу: Усі видання 4-ї черги буде видано!

Друзі,

1 березня закінчився збір коштів на видання 4-ї черги. Загалом за період краудфандингу нам вдалось зібрати 193 935 грн, що становить 39% від необхідної суми. Попри те, що жоден проєкт не заручився 100%-ою підтримкою, ми можемо з приємністю оголосити, що всі п’ять видань 4-ї черги буде видано.

Причин для цього кілька, але найголовніших дві. Перша і найважливіша полягає в тому, що ми дуже хочемо, аби ці достойні автори і тексти врешті стали доступними українському читачеві, тобто вам із нами. Ми вперті і, не зважаючи на всі труднощі, дуже неохоче відмовляємось від своїх планів. Друга причина значно банальніша. Якби ми відмовлялися від видань кожного разу, коли вони не отримують 100% підтримки, то нам довелося б відмовитися від КОЖНОГО видання, яке поки було представлене на платформі за весь час її існування. Погодьтеся, що це було б трирічною роботою в порожнечу.

Хтось може подумати: «Навіщо підтримувати книжки на «Комубук», якщо вони в будь-якому випадку виходять?» Насправді все трошки зовсім не так. Ваша підтримка, навіть якщо вона часткова, дуже допомагає нам реалізувати задумане. Без неї проєкту було значно складніше, або навіть не так – без неї він вже б припинив своє існування.

Тому хочемо ще раз подякувати кожній та кожному з вас за підтримку – внесками, репостами та теплими словами! Вони не тільки допомагають реалізувати задумане, але й надихають нас у нашій щоденній роботі. Зі свого боку, ми будемо докладати усіх зусиль, щоб ви були задоволені фінальним результатом, коли врешті триматимете ці книжки в своїх руках за кілька місяців.

Зараз ми активно працюємо над виданнями, готуючи їх до друку. Орієнтовно книжки буде надруковано у травні-червні 2018 року.

Про важливі етапи підготовки та інші новини проєкту ми повідомлятимемо на сайті та на нашій сторінці в FB, ну і як завжди зв’яжемося з кожним/кожною з вас для перевірки адреси та інших деталей доставки перед відправленням книжок.

Можливість підтримки видань буде відключено 12 березня. Тож якщо ви раптом досі не встигли це зробити, то маєте у запасі ще один тиждень. Підтримати видання можна тут.

З повагою і найкращими побажаннями всім комубукерам,

Щиро ваш,

Павло Швед