Видання другої черги було відправлено в друкарню!

Орієнтовна дата готовності книжок – 10-15 серпня 2016 року. До цього часу ми обов'язково зв'яжемося з кожним із вас, щоб уточнити деталі доставки.
Картинка до блогу: Видання другої черги було відправлено в друкарню!

Друзі, вітаємо!

Нарешті можемо повідомити, що вчора (20.07.16) усі 7 макетів видань другої черги було відправлено в друкарню. Орієнтовна дата готовності книжок – 10-15 серпня 2016 року. До цього часу ми обов'язково зв'яжемося з кожним із вас, щоб уточнити деталі доставки.

У таких містах як Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Одеса, Харків, Дніпро та Хмельницький у вас буде можливість забрати книжку/книжки самотужки (пізніше ми повідомимо адреси актуальних пунктів самовивозу в кожному з цих міст). Ви зможете вибрати опцію самовизову під час нашого контрольного звінка, навіть якщо на момент замолення ви обрали інший варіант доставки, і таким чином зекономити на вартості доставки.

Звертаємо увагу, що якщо ви все ще вагались або планували підтримати певні видання, але до цього ніяк не доходили руки, то зараз саме час це зробити – така можливість зберігатиметься до 25.07.16 включно, після чого фукцію оплат для видань другої черги буде деактивовано. Тож не прогавте нагоди отримати чудові книжки за ціною краудфандингу. На жаль пізніше в книгарнях вони коштуватимуть значно дорожче, зважаючи на націнку магазинів.

Насамкінець хочемо перепросити усіх учасників за певну затримку з підготовкою видань. Якісно підготувати 7 видань виявилося трохи складнішим завданням, аніж ми сподівалися. Ми дуже цінуємо ваше терпіння і підтримку кожного з вас!

Усім бажаємо гарного дня,

Ваш Komubook!