Збір продовжено! Використайте кошти єПідтримки на підтримку видань 9-ї черги!

Оскільки чимало людей хотіли б підтримати видання черги коштами програми єПідтримка, але ще не встигли їх отримати, ми вирішили продовжити збір до 18 січня 2022 року.
Картинка до блогу: Збір продовжено! Використайте кошти єПідтримки на підтримку видань 9-ї черги!

Друзі, привіт!

Останніми днями ми отримали чимало листів та повідомлень від вас із запитаннями і проханнями відтермінувати завершення збору коштів. З огляду на те, що чимало людей хотіли б підтримати видання черги коштами програми єПідтримка, але ще не встигли їх отримати, ми вирішили офіційно продовжити збір коштів до 18 січня 2022 року. Таке рішення не вплине на терміни підготовки самих видань (ми щодня над цим активно працюємо), але дасть змогу всім охочим підтримати видання в комфортному режимі.

Також відповідаємо на найпопулярніше запитання, яке отримували цими днями. Гроші єПідтримки можна використати на підтримку видань черги, оскільки це також книжки, хоч і видані вони будуть трохи згодом. Див. всі видання черги.

Оскільки закінчення збору коштів перенесено, ми змушені перенести і розіграш нашого суперпризу. Нагадуємо, що в цій черзі ми розігруємо 10 000 грн серед усіх учасників та учасниць, які підтримають хоча б одне видання черги. Розіграш відбудеться 19 січня 2022 року. Про його результати ми повідомимо на сайті та наших офіційних сторінках у соцмережах. Детальніше про акцію.

Книжки 9-ї черги вийдуть друком орієнтовно у лютому-березні 2022 року.

Також ви можете використати 1000 гривень за вакцинацію для купівлі вже виданих книжок. Усі виручені кошти буде використано на підготовку видань 9-ї та наступних черг. Див. всі наші видання.

Дуже вдячні за вашу підтримку!

Ваш «Комубук»

Підтримати видання 9-ї черги