Результати першого тижня. Дев’ята черга видань

Вчора завершився перший тиждень збору коштів на 9-ту чергу видань. Вже традиційно оприлюднюємо проміжні результати.
Картинка до блогу: Результати першого тижня. Дев’ята черга видань

Друзі, привіт!

Вчора завершився перший тиждень збору коштів на 9-ту чергу видань, тому за традицією оприлюднюємо проміжні результати. Загалом за ці сім днів нам вдалося зібрати 104 290 грн. Сума на перший погляд не мала, проте не варто забувати, що видань у цій черзі аж тринадцять, тож насправді видання підтримані в середньому всього на 4,5%.

Загалом симпатії учасників, які вже встигли підтримати видання, розподілилися так:

Як і очікувалося, найпопулярнішими за рівнем підтримки знову стали романи Філіпа К. Діка  «Звихнутий час» та «А тепер зачекайте до минулого року», які були підтримані на 10% та 9% відповідно.

На третьому місці за рівнем симпатій культовий роман Джека Керуака «В дорозі», який вже зібрав 8% від необхідної для друку суми.

На 6% підтримано працю німецького мовознавця Гаральда Гаармана «Індоєвропейці. Походження, мови, культури».

Роман Андре Жіда «Іммораліст» та твори Жоржа Перека «Речі» і «Людина, що спить» зібрали по 5%.

Всі інші видання були підтримані на 3% або й менше.

Що ви можете зробити, щоб допомогти зібрати необхідну суму швидше?

Перше й найочевидніше підтримати видання! Саме від вашої підтримки залежить те, чи будуть видані ці книжки і чи в майбутньому на платформі з’являться нові черги.

Розповісти про «Комубук» та нову чергу своїм друзям і колегам в розмові або поширивши інформацію про проєкт у соцмережах. Адже що більше нас, то легше видавати цікаві книжки.

Якщо ви блогер/ка, журналіст/ка або просто людина з великою аудиторією, напишіть про нас та нашу нову чергу. П'ять хвилин вашого часу допоможуть вийти друком більш ніж десятку чудових книжок.

Ну і якщо ви маєте таку змогу, ви завжди можете підтримати певне видання або проєкт загалом більшою сумою, ставши нашим благодійником чи благодійницею.

Нагадуємо, що збір коштів на 9-ту чергу триватиме до 21 грудня 2021 року. Орієнтовно книжки вийдуть друком у лютому-березні 2022 року.

Розраховуємо на вашу підтримку! Див. всі активні видання.

Ваш «Комубук»