Результати першого тижня. Сьома черга видань

Сьогодні завершився перший тиждень збору коштів на 7-ту чергу видань. Вже традиційно оприлюднюємо проміжні результати.
Картинка до блогу: Результати першого тижня. Сьома черга видань

Друзі,

сьогодні завершився перший тиждень збору коштів на 7-ту чергу видань, тож за традицією оприлюднюємо проміжні результати. Загалом за ці сім днів нам вдалося зібрати 59 440 грн, або в середньому по 8 500 грн на кожне з семи видань.

Загалом симпатії учасників, які вже встигли підтримати видання, розділилися так:

Як і очікувалось, найпопулярнішим за рівнем підтримки виявився роман Філіпа К. Діка «ВАЛІС», який вже встиг зібрати 12% від необхідної суми. Філіп Дік є своєрідним символом «Комубук», і нам приємно, що ви поділяєте наше захоплення цим автором, однак прохання не забувати й про інші видання, які також хочуть з'явитися на папері.

Друге місце з 7% підтримки посіла знаменита праця Мішеля Фуко «Наглядати й карати. Народження в’язниці». Просимо підтримати це видання усіх, хто хоче, щоб на платформі й надалі з’являлася якісна теоретична література в українському перекладі.

Твори братів Стругацьких — «Равлик на схилі» та «Гидкі лебеді» — зібрали 6% та 5% відповідно.

На п’ятому місці у нашому своєрідному рейтингу симпатій діалог Елізабет Рудінеско та Алена Бадью про Жака Лакана «Жак Лакан: сучасність минулого», який вже встиг зібрати 4% від необхідної для видання суми.

Всього на 3% підтримано перевидання культових романів Філіпа Діка «Людина у високому замку» і «Чи мріють андроїди про електричних овець?». Їх варто підтримати хоча б тому, що після виходу друком ці книжки будуть коштувати суттєво дорожче.

Сьогодні саме ваша підтримка вирішує долю цих книжок, тож прохання до всіх активно долучитися до збору коштів!

Збір триватиме до 1 травня 2020 року включно. Орієнтовно книжки вийдуть друком у травні-червні 2020 року.

Заздалегідь дякуємо та розраховуємо на вашу підтримку! Див. всі активні видання.

Ваш «Комубук»