Розпочався збір коштів на 6-ту чергу видань!

У новій черзі на вашу підтримку чекають перші українські видання творів Генрі Міллера та В. Ґ. Зебальда, а також перевидання «Голого ланчу» Вільяма Берроуза і книжка вибраної есеїстики засновника «Комубук» Павла Шведа.
Картинка до блогу: Розпочався збір коштів на 6-ту чергу видань!

Друзі, вітаємо!

Сьогодні розпочався збір коштів на вже шосту за ліком чергу видань! Для нас вона є дуже знаковою, адже наближає нас до давньої мрії, яка не дає нам спокою ледь не від першого дня існування проєкту — потримати врешті в руках українські переклади творів Генрі Міллера й В. Ґ. Зебальда. Тож у новій черзі на вашу підтримку чекають культові Міллерові «Тропік рака» й «Тихі дні в Кліші», а також найвідоміший роман Зебальда «Аустерліц». Доповнює чергу друге видання «Голого ланчу» Вільяма С. Берроуза та книжка вибраної есеїстики засновника «Комубук» Павла Шведа.

Має ця черга й певну особливість. Прислухаючись до ваших прохань, ми вирішили провести ще один експеримент із електронними виданнями. Тож твори Генрі Міллера, а також збірку есе Павла Шведа можна підтримати не лише в паперовому варіанті, але й у форматі .epub та .pdf. За результатами цього експерименту ми вирішимо, чи будемо надалі пропонувати для підтримки книжки в електронних форматах. Тому просимо всіх прихильників електронних видань звернути увагу на цю нагоду.

Оскільки перевидання «Голого ланчу» значною мірою готове до друку, то, найімовірніше, цю книжку буде видано раніше за інші видання черги. Підтримувачі(-ки) зможуть обрати, чи отримувати її окремо чи разом із рештою книжок шостої черги, які будуть видані орієнтовно у жовтні-листопаді 2019 року.

Див. всі книжки шостої черги.

Книжки для бібліотек

Як і в попередніх, у шостій черзі ви маєте змогу подарувати книжки українським бібліотекам, скориставшись однією з опцій Biblio. Звертаємо увагу, що якщо ви хочете подарувати книжки якійсь конкретній бібліотеці, то найкраще зробити це не через опцію Biblio, а підтримавши необхідну кількість книжок для себе й потім власноруч передавши їх у бібліотеку. На жаль, ми не можемо враховувати індивідуальні побажання під час відправки книжок у бібліотеки, бо це значно ускладнює логістику всього процесу.

Ну і насамкінець...

Як і під час попередніх кампаній, ми поступово викладатимемо для ознайомлення уривки перекладів. Інформацію про перекладачів, вигляд обкладинки, формат, орієнтовну кількість сторінок та інші параметри книжки можна знайти на сторінці кожного видання. Збір коштів триватиме до 1 жовтня 2019 року. Орієнтовно книжки вийдуть друком у жовтні-листопаді 2019 року.

Як завжди, дякуємо нашим перекладачам, редакторам, ілюстраторам та іншим членам команди «Комубук», які доклали чимало зусиль, щоб ми мали змогу оголосити збір коштів на 6-ту чергу видань.

P.S. Знаємо, що багато хто ще чекає від нас на видання Зиґмунда Фройда. Книжка зараз друкується і буде готова вкінці липня — на поч. серпня. Страшенно перепрошуємо за цю затримку й обіцяємо зробити все від нас залежне, щоб така прикра ситуація більше не повторювалася. Зокрема, аби уникнути таких проблем у майбутньому, ми вирішили зменшити розмір черг до чотирьох-п’яти видань. Якщо ви досі не отримали вже надруковані видання 5-ї черги, оскільки очікували на видання Фройда, але хотіли б отримати їх зараз, напишіть нам або зателефонуйте за номером 067 352 58 77 і ми оперативно їх вам надішлемо.

Розраховуємо на вашу підтримку і бажаємо всім вдалого дня!

Див. всі активні видання.