Wow-wow! Розпочався збір коштів на ювілейну 10-ту чергу видань!

На вашу підтримку чекають дебютний роман лауреата Нобелівської премії з літератури 2021 року Абдулразака Ґурни, популярна історія екзистенціалізму, нова книжка есеїв пані Діани Клочко та кілька інших не менш цікавих видань. Детальніше у дописі.
Картинка до блогу: Wow-wow! Розпочався збір коштів на ювілейну 10-ту чергу видань!

Друзі, привіт!

Сьогодні розпочався збір на ювілейну десяту чергу видань! Цього разу ми вирішили їсти слона частинами і обмежили чергу вісьмома виданнями, щоб мати достатньо часу на їхню підготовку.

Зокрема це дебютний роман «Пам’ять про відбуття» лауреата Нобелівської премії з літератури 2021 року Абдулразака Ґурни, популярна історія екзистенціалізму «В кафе екзистенціалістів» британської авторки Сари Бейквелл, нова книжка есеїв відомої української мистецтвознавиці Діани Клочко «Автопортрети тринадцяти українок», історія динозаврів від їхнього виникнення до масового вимирання 65 мільйонів років тому американського палеонтолога Стіва Брусатте «Злет і падіння динозаврів: нова історія втраченого світу», літературознавча праця «В обіймах імперії. Література й імперський дискурс від наполеонівської до постколоніальної доби» канадсько-українського дослідника Мирослава Шкандрія та нове видання книги «Наглядати й карати. Народження в’язниці» Мішеля Фуко з обкладинкою, яку, як і для інших книжок нашої нон-фікшин серії, створила Варвара Перекрест. Також до десятої черги увійшли дві книжки з попередньої черги, які ми поки готуємо — роман «А тепер зачекайте до минулого року» Філіпа К. Діка і дослідження «Індоєвропейці. Походження, мови, культури» Гаральда Гаармана. Ви й досі можете їх підтримати!

Див. усі книжки 10-ї черги.

САМОВИВІЗ

Опція самовивозу для книжок 10-ї черги доступна у семи містах: Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Івано-Франківську, Тернополі та Луцьку.

КНИЖКИ ДЛЯ БІБЛІОТЕК

Як і в попередніх чергах, ви маєте змогу подарувати книжки українським бібліотекам, скориставшись однією з опцій Biblio. Зверніть увагу: якщо ви хочете подарувати книжки якійсь конкретній бібліотеці, то найкраще зробити це не через опцію Biblio, а просто підтримати необхідну кількість книжок для себе й потім власноруч передати їх у бібліотеку. На жаль, у нас немає змоги враховувати індивідуальні побажання під час надсилання книжок у бібліотеки, бо це значно ускладнює логістику всього процесу.

НАСАМКІНЕЦЬ...

Як і під час попередніх кампаній, ми поступово викладатимемо для ознайомлення уривки перекладів. Інформацію про перекладача/перекладачку, вигляд обкладинки, формат, орієнтовну кількість сторінок та інші параметри книжки можна знайти на сторінці кожного видання.

Збір коштів триватиме до 21 травня 2023 року. Книжки вийдуть друком орієнтовно у червні 2023 року, а роман «А тепер зачекайте до минулого року» і дослідження «Індоєвропейці. Походження, мови, культури» — у квітні 2023 року.

Вже за традицією хочемо подякувати всім перекладач(к)ам, редактор(к)ам, ілюстратор(к)ам та іншим людям, які доклали чимало зусиль, щоб ми мали змогу оголосити збір коштів на 10-ту чергу видань. А також вам, дорогі комубукери, бо без вас такий проєкт навряд був би можливий. Розраховуємо на вашу підтримку і цього разу. Але головна наша подяка, звісно, тим хоробрим чоловікам та жінкам, які боронять нашу країну від навали росіян. Віримо в ЗСУ і віримо в нашу Перемогу!

Бажаємо всім вдалого дня!

Ваш «Комубук»,

Див. всі активні видання.

P.S. Процес доставки книжок 9-ї черги завершено. Якщо ви досі їх не отримали, це означає, що ми не змогли вам додзвонитися. Напишіть нам, будь ласка, на імейл kb@komubook.com.ua і повідомте актуальні дані для доставки книжок. Ми їх оперативно відправимо!