Стартував збір коштів на перевидання романів «Чи мріють андроїди про електричних овець?» Філіпа Діка та «Ми» Євґєнія Замятіна

Краудфандинґ триватиме до 30-го весерня 2017 року включно. Обидві книжки вийдуть вже у жовтні 2017.
Картинка до блогу: Стартував збір коштів на перевидання романів «Чи мріють андроїди про електричних овець?» Філіпа Діка та «Ми» Євґєнія Замятіна

Друзі,

«Чи мріють андроїди про електричних овець?» – одна з виданих нами книжок, які розійшлись майже одразу після того, як вийшли друком. Близько половини тиражу в 1000 примірників було підтримано ще на етапі краудфандинґу, і ми розіслали їх учасникам, тобто вам. Решта дуже швидко зникли з полиць книгарень.

Ми вже давно планували зробити додатковий наклад, оскільки розуміли, що багато читачів і досі вишукують цей роман Діка по книжкових магазинах, але на це все якось не вистачало ресурсів. Дослухаючись до ваших порад і особливо зважаючи на реакцію на наш допис, опублікований в Facebook минулого тижня, ми наважились на експеримент і оголошуємо збір коштів на друге видання знаменитого фантастичного роману Філіпа Діка.

Оскільки десь неочікувано антиутопія Євґєнія Замятіна також виявилася дуже популярною серед читачів і наклад вже давно закінчився, ми вирішили перевидати і її. Отже у цій експериментальній «черзі поза чергами» у нас буде всього 2 видання:

1. «Чи мріють андроїди про електричний овець?» Філіпа К. Діка.

2. «Ми» Євґєнія Замятіна.

Такий експеримент десь відходить від звичної схеми, за якою працює проєкт, але «Комубук» і створювався для того, щоб ламати шаблони))

 

З нового хотілося б відзначити:

а) Нову чудову верстку, над якою ретельно попрацював Михайло Федишак.

б) Більш якісний книжковий папір (Lux Cream, такий як у книжок 3-ї черги більшого формату).

в) Ще раз перевичитані обидва тексти (що, сподіваємось, дозволило прибрати ті кілька дрібних огріхів, які, попри наші зусилля, все ж таки прокрались у перші видання).

Тож якщо ви запізно дізнались про проєкт і не встигли підтримати ці видання попереднього разу, віддали свої примірники друзям, забули в маршрутці або хочете подарувати кілька книжок бібліотекам – маєте чудову нагоду це зробити. Видання можна підтримати тут.

До речі, у жовтні 2017 року в прокат виходить довгоочікуваний сиквел до фільму Рідлі Скотта «Той, що біжить по лезу 2049» франко-канадського режисера Дені Вільньова, тому прочитання цього роману Діка зараз саме на часі. Трейлер можна подивитись тут.

Збір коштів триватиме до 30 весерня 2017 року включно. Обидві книжки вийдуть вже у жовтні 2017.

NB! Цей експеримент не є повноцінною чергою. Якщо все піде за планом, справжня 4-та черга стартує вже наприкінці вересня або на початку жовтня, про що ми як завжди всіх повідомимо!

Любимо вас! Ваш Komubook!