Покваптеся підтримати! До кінця збору коштів залишилось менше 20 днів

Закликаємо усіх учасників, хто планував підтримати видання, поквапитись це зробити.
Картинка до блогу: Покваптеся підтримати! До кінця збору коштів залишилось менше 20 днів

Друзі, вітаємо!

До кінця збору коштів на другу чергу видань залишилось менше 20 днів, тож закликаємо усіх учасників, хто планував підтримати видання, поквапитись це зробити. Пам'ятайте, підтримуючи певне видання, ви одразу робите дві добрі справи – допомагаєте книжці з'явитися на світ в українському перекладі, а заразом економите свої гроші, адже після публікації книжки коштуватимуть значно дорожче.

Трохи про проміжні результати

Наразі ми змогли зібрати майже 68 000 грн, що більше, ніж під час першої черги. Це добре, однак тепер у нас аж 7 видань, і, на жаль, поки ми ще досить далеко від нашої мети.

Лідером симпатій, як і раніше, залишається фантастичний роман Філіпа К. Діка "Чи мріють андроїди про електричних овець?" з майже 25% підтримки. При цьому 23 примірники книжки було подаровано бібліотекам.

Слідом за ним йде "Покоління Х" Дуґласа Коупленда з усього 16% підтримки.

На третьому місці повість Трумена Капоте "Сніданок у Тіффані", що профінансована на 13%, яку майже наздоганяє антиутопія "Ми" Євґєнія Замятіна з 11%.

П'яте за популярністю місце ділять між собою наш перший non-fiction проєкт, "Етика. Есе про розуміння зла" Алена Бадью та "Філософія в будуарі" Маркіза де Сада, що встигли назбирати по 8% від необхідної для видання суми.

"Голий ланч" Вільяма Берроуза як і раніше пасе задніх з 7% підтримки, і це не може нас не дивувати. Адже роман справді культовий, і такі речі публікуються в Україні далеко не кожного дня.

Що нового?

Нагадуємо, що тепер ви маєте змогу не лише підтримати певне видання для себе особисто, але й подарувати його українським бібліотекам, а також можете стати офіційним меценатом певного книжкового проєкту. Детальніше про це читайте у спеціальному дописі в блозі.

Також з радістю повідомляємо, що Komubook було номіновано до фіналу міжнародного конкурсу сайтів і блогів The Bobs від Deutsche Welle. Якщо ви вважаєте, що ми робимо добру справу, велике прохання підтримати проєкт, проголосувавши за нього на сайті Deutsche Welle.

Розраховуємо на вашу підтримку!