Розпочався збір коштів на 5-ту чергу видань!

У новій черзі на вас чекають вісім неймовірних книжок та авторів — від Говарда Ф. Лавкрафта й Зиґмунда Фройда до Філіпа Діка та Славоя Жижека.
Картинка до блогу: Розпочався збір коштів на 5-ту чергу видань!

Друзі, вітаємо!

Сьогодні розпочався збір коштів на п’яту чергу видань, тож наша видавнича пригода триває! П’ята черга багато в чому особлива, тому просимо уважно прочитати цей пост і по можливості вивчити його напам’ять.

Особлива вона хоча б тим, що п’ять — це число, про яке, як пам'ятаєте, Станіслав Перфецький не зміг згадати нічого, окрім П’ятикнижжя Мойсеєвого, однак добросердий вікарій Антоніо Делькампо прийшов йому на допомогу, тож врешті все закінчилося добре.

Хоч черга у нас 5-та, книжок у ній аж вісім, правда дві з них — це перевидання творів, що вже були опубліковані в попередніх чергах — «Покоління Х» Дуґласа Коупленда та «Етики» Алена Бадью. Оскільки ці книжки вже значною мірою підготовлені до друку або зараз саме готуються, ми сподіваємося надрукувати їх швидше, ніж зазвичай, тому відправка книжок 5-черги орієнтовно відбуватиметься у два етапи —  у січні-лютому (коли вийде перша частина видань) та в травні 2019 року відповідно. Ви зможете обрати, чи отримувати свої книжки одразу після виходу першої частини видань, а чи зачекати до травня, й тоді ми надішлемо вам усі підтримані видання разом.

 

Видання 5-ї черги

Іншою особливістю п’ятої черги є розширена географія представлених у ній авторів. Окрім уже традиційного Філіпа Діка та Славоя Жижека, ми пропонуємо вашій увазі наш перший переклад з азійських мов, роман «Парідеґі» відомого південно-корейського письменника Хвана Соґьона, а також першу комубуківську книжку українського автора. Отже, у 5-ій черзі на вашу підтримку чекають:

1. Один із найкращих та стилістично найдовершеніших фантастичних романів Філіпа К. Діка «Лийтеся сльози, сказав полісмен» (орієнтовний час виходу друком: травень 2019).

2. Зворушливий роман «Парідеґі» знаменитого південно-корейського письменника Хвана Соґьона (орієнтовний час виходу друком: лютий 2019).

3. Добірка найкращих оповідань та повістей короля літератури жаху Говарда Філіпса Лавкрафта «Поклику Ктулгу» та інші історії жаху» (орієнтовний час виходу друком: лютий 2019).

4. Три найвідоміші клінічні випадки, описані Зиґмундом Фройдом (історії «Дори», Даніеля Пауля Шребера та «Людини-щура»), які віддавна вже стали класикою психоаналітичної теорії (орієнтовний час виходу друком: травень 2019).

5. Теоретична праця «Як читати Лакана» як завжди неперевершеного Славоя Жижека (орієнтовний час виходу друком: травень 2019).

6. Дебютна збірка малої прози «Мертві» талановитого молодого українського автора Олександра Харчука (орієнтовний час виходу друком: травень 2019).

7. Друге видання культового «Покоління Х» Дуґласа Коупленда (орієнтовний час виходу друком: лютий 2019).

8. Та друге видання «Етики» визначного французького філософа Алена Бадью, доповнене розлогою статтею Славоя Жижека «Психоаналіз та постмарксизм» (орієнтовний час виходу друком: лютий 2019).

Перевидання 2019 року вирізнятимуть ще раз ретельно переглянуті та відредаговані тексти перекладів, а також наша вже традиційна якісна верстка.

Див. всі книжки п’ятої черги.

 

Книжки для бібліотек

Як і в попередніх, у п’ятій черзі у вас є можливість подарувати книжки українським бібліотекам, скориставшись однією з опцій Biblio. Однак, якщо ви хочете подарувати книжки конкретній бібліотеці, то найкраще зробити це не через опцію Biblio, а підтримавши необхідну кількість книжок для себе і потім власноруч передавши їх у бібліотеку. На жаль, у нас немає можливості враховувати індивідуальні побажання під час відправки книжок у бібліотеки, бо це значно ускладнює логістику цього й так непростого завдання.

 

Доставка

Як вже зазначалося, доставка книжок п’ятої черги найімовірніше відбуватиметься у два етапи (див. вище). Також звертаємо вашу вагу, що в цій черзі у нас не буде діяти опція самовивозу у Хмельницькому, натомість така можливість з’явилася у Луцьку. Інші міста без змін.

 

Ну і насамкінець...

Як і під час попередніх кампаній, ми поступово викладатимемо для ознайомлення уривки перекладів. Інформацію про перекладачів, вигляд обкладинки, формат, орієнтовну кількість сторінок та інші параметри книжки можна знайти на сторінці кожного видання. Збір коштів триватиме до 25 грудня 2018 року включно. Орієнтовно книжки вийдуть друком у лютому та травні 2019 року.

Як завжди дякуємо нашим перекладачам, редакторам, ілюстраторам та іншим членам команди «Комубук», які зробили вже чимало роботи, щоб ми мали змогу оголосити збір коштів на 5-ту чергу.

Вам подобається «Комубук» і ви вважаєте, що ми робимо корисну справу? Підтримайте проєкт, розповівши про нього своїм друзям та знайомим у соцмережах. Також ви можете стати спонсором окремого видання або ж проєкту загалом. Ми завжди будемо раді таким пропозиціям!

Заздалегідь дякуємо та розраховуємо на вашу підтримку! Див. всі активні видання.